HandelsbetingelserKontakt

Keramikværkstedet Lund/Thierion
Hedegårdvej 13
7361 Ejstrupholm
Danmark
+45 22823686
keramikvaerkstedet@keramik.dk


Varer

Varerne, der er til salg i vores webshop, er fabrikeret på vores værksted, med respekt for de keramiske processer og gældende regler i forhold til brugskeramik.
Varerne er fremstillet i hånden og det betyder, at der kan forekomme mindre variationer i form og farver (også på den samme model) i forhold til det billede, der er på webshoppen. Undtagelsen er unikavare, som er individuelt fotograferet på webshoppen.

Betingelser for brug

Ved rengøring kan alle former for almindelige husholdningsprodukter anvendes.
• Tåler opvaskemaskine, men undgå hårde stød og mekaniske belastninger.
• Ved brug i ovn undgå termiske chok (f.eks. ikke hælde koldt vand i et varmt fad) og varen skal være fyldt, når den sættes i ovnen.
• Tåler frost, men ikke hvis varen er fyldt med en flydende masse, der udvider sig i fryseren.
Hvis der er et drænhul (f.eks. i en havekrukke) skal du sikre dig, at det ikke er tilstoppet.
• Store krukker, der er beregnet til at stå udendørs hele året skal fastgøres med det anker, som vi tilbyder og installere.


Priser og betaling


Priserne er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv dansk moms.
Betaling kan ske med kreditkort (Visa, MasterCard, Dankort) eller via en bankoverførsel. Hvis du anvender kreditkort, udføres transaktionen via en krypteret og sikker forbindelse (SSL) og kun PBS har adgang til betalingsdata.
Ved køb af krukker, hæves beløbet, når varen afsendes.
Ved køb af kurser, hæves beløbet på køberens konto 4 uger inden kursets start. 

Særlige betingelser ved køb af kurser

I tilfælde af aflysning af kurset 4 uger inden kursusstart anulleres/refunderes hele købet og indtil 10 dage inden kursusstart, refunderes 75 % af kursets pris. Ved senere aflysning refunderes 25% af beløbet.
Hvis en anden kursist kan tage pladsen, refunderes hele beløbet.
Hvis vi er nødsaget til at aflyse kurset, returneres hele beløbet.


Transport

Varerne afsendes mellem 1 til 3 hverdage efter betalingsbekræftigelse. Vi forsøger at sende så hurtigt som muligt. Transporten forgår med Postnord. Fragtpris og leveringstid er angivet ved bestilling.
Levering kan ske til den angivne adresse eller et pakkeudleveringssted.
Du er ansvarlig for at oplyse korrekt adresse og for at kunne modtage pakken på adressen. Hvis pakken returneres for misligholdelse af disse forpligtelser, vil du blive opkrævet omkostninger ved returnering.

Modtagelse af forsendelsen

Hvis pakken er beskadiget, opfordrer vi dig til at afvise den eller tage kontakt til transportøren. Hvis nogle dele er beskadiget, bedes du tage kontakt til os hurtigst muligt. Vi opfordrer dig til i alle tilfælde at dokumenterer din skade med fotos.


Fortrydelsesret

Du har fjorten dage fra modtagelsen af din pakke (eller den sidste pakke) i din ordre til at udøve din fortrydelsesret.
Du skal først underrette os om dit brug af fortrydelsesretten ved at bruge onlineformularen på vores side eller udskrive den og sende den udfyldt til os fysisk eller på vores e-mail.
Som i en fysisk butik kan du rører og se de modtagne varer, dog uden at tage dem i brug.
Hvis varen returneres, refunderes prisen på varen og transporten (standartforsendelse) under forudsætning af varen modtages i original stand.
Eventuelle skader, brugsspor eller slitage trækkes fra købsprisen. Ved brug af varen acceptere man denne betingelse. I de tilfælde, hvor der kun finder en delvis returnering af ordren sted, refunderes forsendelsesomkostningerne ikke.  Ved kurser og særskilte bestilte vare kan man ikke benytte sig af fortrydelsesretten, når de først er afholdt eller modtaget.

Returforsendelse

Omkostninger og ansvar ved returtransport er dit, indtil vi modtager varen på vores adresse. Du er forsat ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå ved transport eller på grund af utilstrækkelig emballage. Emballage og tætpakket kassefyld hele vejen rundt om varen er vigtigt.
Du kan også levere varen her på værkstedet, så længe vi er blevet informeret herom. Vi acceptere ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til en pakkeboks.

Tilbagebetaling


Tilbagebetalingen (hel eller delvis) finder sted inden for fjorten dage efter modtagelse af din returforsendelse med samme betalingsmiddel som købet, medmindre du angiver andet. Hvis din returforsendelse ikke modtages i vores værksted, skal du kunne dokumentere, at den har fundet sted.


Garanti


Varen er garanteret tætte, holdbare og frostsikre (se betingelser for brug).
Garantien dækker ikke:
• Normale brugsspor - her mener vi lettere mattering af glasuren, mulig krakelering af glasuren alt sammen i acceptable proportioner. Brug af opvaskemaskine er muligt, velvidende at den fremskynder de førnævnte brugsspor.
• Revner og skår, der opstår ved uforsigtig  håndtering eller som følge af stød.

• Brugsbetingelserne er ikke respekteret.

• Anvendelser, der ikke er i overensstemmelse med den anvendelse varen er designet til.

Garantiperiode

Den 24 måneders juridiske garanti gælde fra købsdatoen.

Anvendelse af garantien

Du skal først og fremmest kontakte os ( mail eller formular) for at vurdere om garantien kan gælde. Hvis dette er tilfældet, undersøger vi om det er nødvendigt at returnere den defekte vare. Omkostninger ved returtransport er vores ansvar, men du er ansvarlig for korrekt emballage af varen. Send os en kvittering for forsendelsen, så vi kan refundere den.
Når du ansøger om brug af garantien, så skal du gøre klart, hvorfor du vil benytte garantien og om du foretrækker en ombytning af varen eller en tilbagebetaling af varen.

Ansvarsbegrænsninger

Anvendelsen af garantien på vores vare er begrænset til varens hele eller delvise godtgørelseeller ombytning, inkl. mulige transportomkostninger. Garantien dækker ikke andre former for skader.

Værkstedsgaranti


De store krukker, der er dækket af garantien mod frost og dårligt vejr, forlænges til 48 mdr., hvis man har overholdt de ovennævnte brugsbetingelser.


Indgivelse af klage


I tilfælde af vi ikke kan nå til enighed om udøvelsen af dine rettigheder, kan du kontakte myndighederne på følgende adresse:
Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Tlf. 72 40 56 00


Personlige data

Dine personlige data behandles som defineret i Persondatapolitik.